Exhaurides les entrades per al concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro


  • Comparteix:

El duet ha venut totes les entrades de Sant Cugat / Font: Kursaal.cat

El duet ha venut totes les entrades de Sant Cugat / Font: Kursaal.cat

Les entrades per al concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro, que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent al Teatre-Auditori, ja s'han exhaurit. La saxofonista, trompetista i cantant barcelonina Andrea Motis pujarà a l'escenari de l'equipament acompanyada, com és habitual, pel seu mentor Joan Chamorro. En aquesta ocasió el duet també comptarà amb la presència del Quartet Ressonància. L'actuació començarà a les nou del vespre i tindrà una durada d'una hora i mitja.

Andrea Motis es va formar musicalment quan tenia 7 anys a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu com a trompetista i saxofonista. Amb 13 anys, va començar a col·laborar amb el grup de jazz Sant Andreu Jazz Band, dirigit pel professor de música i músic Joan Chamorro amb qui actualment ofereix concerts. Motis ha participat en nombrosos concerts del circuit català de jazz i la seva veu ha estat comparada amb la de Norah Jones.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.