Bremen llança el seu nou treball, 'Les cançons que vindran'


  • Comparteix:

Portada del nou treball del grup / Font:Elsbremen.bandcamp.com

Portada del nou treball del grup / Font:Elsbremen.bandcamp.com

La formació musical Bremen, amb el santcugatenc Joan Villaroya com a baixista, publica aquest dimarts el seu primer disc. L'àlbum, titulat 'Les cançons que vindran', és una barreja entre el rock, el pop i el folk.

Fina Estampa, l'agència de 'management' de Manel, Antònia Font, Mishima, Sisa, Nacho Umbert i La Estrella de David, és el segell discogràfic que ha editat el disc de debut de Bremen. El treball ha estat gravat als estudis Can Sons d'Arnau Vallvé, del grup Manel, i Aleix Sans. El guitarrista de la formació, Gracià Pedro, ha explicat al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM) que Vallvé els ha ajudat en la gravació del disc fent de conseller.

Gracià Pedro

En la producció vam pensar mantenir el que havíem fet fins ara.


Bremen va ser finalista del concurs Sona 9 l'any 2011. El quintet barceloní ha enllestit un repertori que ja ha passat la prova del directe en una vintena d'actuacions, que durant el 2012 els ha portat del Festival Jardins de Cap Roig i al Primavera Club.

Bremen està format per Toni Terrades a la guitarra acústica, Gracià Pedro a la guitarra elèctrica, Joan Villarroya al baix i Guillem Rodríguez i el recentment incorporat Miguel Ballester a la bateria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.