Hopkins i Schwarzenegger protagonitzen les estrenes a les cartelleres locals


  • Comparteix:

'Hitchcock' és la principal estrena de la setmana / Font: Cartell oficial 'Hitchcock'

'Hitchcock' és la principal estrena de la setmana / Font: Cartell oficial 'Hitchcock'

Anthony Hopkins, Helen Mirren i Scarlett Johansson es donen cita aquest divendres a la gran pantalla a 'Hitchcock', basada en la biografia del director de 'Psicosi', que és l'estrena principal de la setmana als cinemes locals. A més, als Yelmo es projecta l'últim film d'Arnold Schwarzenegger, 'El último desafío', i el film xinès 'Ai Weiwei: Never Sorry'.

'Hitchcock' és una història d'amor sobre un dels directors més influents del segle passat, Alfred Hitchcock i la seva dona i companya, Alma Reville. La trama de la pel·lícula es desenvolupa durant el rodatge de la seva transcendental pel·lícula 'Psicosi'. 'Hitchcock' mostra com el director es veu obligat a finançar el film després que cap estudi no doni suport al projecte per considerar-la de baixa categoria.

La cinta 'El último desafío' suposa la tornada d'Arnold Schwarzenegger com a protagonista d'una pel·lícula d'acció. El film és la història d'un líder del narcotràfic que s'escapa d'un jutjat i fuig a la frontera mexicana. Allà el seu camí es creuarà amb el del xèrif Owens i el seu inexpert equip.

La pel·lícula sobre el famós artista i activista xinès Ai Weiwei mostra la vida del artista que, en els últims anys, ha captat l'atenció internacional tant per la seva ambiciosa obra com per les seves provocacions polítiques. El film analitza la confluència entre art i activisme social a través de la vida i la creació dels artistes contemporanis més importants de la Xina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.