La primera sessió de TupperBook s'ha centrat en la importància de crear lectors


Temes relacionats

El llibreter Ferran Pontón oferirà la primera sessió de TupperBook (22/gen/13)

La nova temporada del Casal TorreBlanca busca la consolidació entre el jovent ( 9/set/08)


  • Comparteix:

Pontón ha dividit els llibres presentats en tres blocs en la 1a sessió de TupperBook / Font: Localpres

Pontón ha dividit els llibres presentats en tres blocs en la 1a sessió de TupperBook / Font: Localpres

'Brúixoles que busquen somriures perduts', 'La reina descalça' i 'La marinada sempre arriba' han estat alguns dels llibres que han centrat la primera sessió de TupperBook, un nou punt de trobada dels lectors emmarcat en el programa municipal 'Lletres' de l'Ajuntament. La tertúlia ha anat a càrrec del responsable del Celler de Llibres, Ferran Pontón, que ha subratllat que no importa el tipus de lectura que triïn els lectors, sinó que aquests gaudeixin dels llibres i siguin imprescindibles.

TupperBook és un punt de reunió per a lectors amb una tertúlia on el moderador i els assistents intercanvien recomanacions, opinions i consells literaris. Aquesta nova activitat s'organitza en el projecte 'Lletres', un programa de promoció d'activitats relacionat amb la lectura i que vol potenciar el consum literari.

El responsable del Celler de Llibres, Ferran Pontón, ha donat el tret de sortida al cicle i ha remarcat que s'han de crear nous lectors perquè hi ha molts llocs per debatre però un índex de lectura baix.

Ferran Pontón

La importància no està en els llocs de debat sinó en el baix index de lectura.


El projecte municipal 'Lletres' reuneix totes les activitats literàries de la ciutat amb l'objectiu de promocionar i difondre la lectura, la creació literària i el coneixement de la llengua i la literatura. El programa vol consolidar Sant Cugat al mapa cultural català com un referent en el món de les lletres. 'Lletres' neix amb projectes futurs com importar el programa de lectura de la Fundació Jaume Bofill, oficialitzar el 'bookcrossing' i aprofundir més en figures locals com Ramon Barnils, Gabriel Ferrater i Pere Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.