La XCCP ofereix més propostes culturals per a tots els públics arreu de la ciutat


  • Comparteix:

La XCCP porta la cultura als diferents equipaments municipals de la ciutat

La XCCP porta la cultura als diferents equipaments municipals de la ciutat

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) enceta aquest dimecres la programació del primer semestre d'aquest 2013 amb una conferència sobre l'Europa Imperial. Les propostes fins al juny inclouen espectacles musicals, teatrals, xerrades i cinefòrums, amb propostes específiques per als més menuts, i que es reparteixen entre la Casa de Cultura, el Casino de la Floresta, el Casal de les Planes, el Xalet Negre i el Casal de Cultura de Mira-sol.

La XCCP continua amb el seu objectiu de repartir propostes culturals pels diferents districtes amb una programació que comença aquest dimecres i que s'allarga fins el juny. El regidor de Cultura, Xavier Escura, destacava durant la presentació del nou cartell el fet que aquesta programació s'estengui per tot el territori i així queda 'vertebrat' amb una proposta de qualitat i propera.

Xavier Escura

Tenim tot el territori vertebrat. D'aquesta manera tenim molt marge de maniobra per fer tot tipus d'activitats repartides per tota la ciutat.


La primera cita és una conferència sobre l'Europa Imperial (1870-1914), a càrrec d'Eduard López.

L'espectacle 'Mon Brel', el concert de 'La Bella Helena' d'Offenbach, les actuacions d'Insòlit Trio, un inner amb Marc Parrot i BBface & Knurf, són algunes de les propostes musicals que es podran veure als diferents equipaments, sense oblidar les diferents jam sessions que tenen lloc al Casal de Joves TorreBlanca.

Els amants del teatre compten amb una gran varietat de propostes com el monòleg d'Enric Company 'No dissimuleu', el 'Diàleg de minyones' de Marta Uxan i el text de Manuel de Pedrolo 'D'ara a demà' a càrrec de la companyia In-fusió Teatre.

Els més menuts també podran gaudir de moltes propostes pensades especialment per a ells. 'Els contes del món' de Rah-mon Roma, 'La granja més petita del món' de la companyia de teatre Anna Roca i una festa per als menuts del barri a la plaça del Coll.

A aquestes activitats s'afegeixen les propostes del Casal de Joves de TorreBlanca com un parell de cinefòrums sobre la guerra al Congo i la realitat a Palestina i un festival de música balcànica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.