Presència santcugatenca a la segona ronda dels Premis Enderrock 2013


  • Comparteix:

Matthew Simon Quartet opta al millor disc de folk i noves músiques / Font: Flick de Milano Cocktail Bar

Matthew Simon Quartet opta al millor disc de folk i noves músiques / Font: Flick de Milano Cocktail Bar

Dues formacions amb components locals han passat a la segona ronda dels Premis Enderrock 2013. El grup de percussió ibèrica Coetus, amb el santcugatenc Martí Hosta, opta a guanyar el premi al millor artista de folk i noves músiques i al Millor disc en aquesta categoria, pel seu últim treball 'Entre terres'. La formació Matthew Simon Quartet, liderada pel trompetista resident a la nostra ciutat Matthew Simon, és una de les tres candidates a la millor nova proposta de jazz, pel seu primer disc, 'Continental Blues'.

Fins a 13 grups amb presència santcugatenca havien estat nominats per la revista Enderrock als premis. Bremen, Mine!, Muyayo Rif, Ocellot, Rembrand42, The Risas, La Porta dels Somnis i Guille Milyway optaven al premi del millor disc de pop-rock.

A la categoria a millor disc folk i noves músiques hi formaven part el grup Amanida, la banda Coetus, que ha passat ronda, i Els Cecs d'Esterri, que posen música a la sèrie de televisió 'Gran Nord'. Matthew Simon Quartet i el seu treball 'Continental Blues' estaven inclosos a la categoria de la millor nova proposta de jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.