Les Joventuts Musicals porten avui el pianista Ignasi Terraza en concert


  • Comparteix:

Ignasi Terraza / Font: Associaciomusicalbbm.wordpress.com

Ignasi Terraza / Font: Associaciomusicalbbm.wordpress.com

El pianista Ignasi Terraza presenta aquest dijous el seu últim treball 'Sol-IT'. L'actuació s'emmarca dins el cicle 'Concerts de Cambra i Jazz', organitzat per les Joventuts Musicals de la ciutat. El músic actuarà a partir de les nou del vespre al Cafè Auditori. L'entrada al concert és gratuïta.

Terraza, que als nou anys es va quedar cec, va trobar en el jazz la millor forma per expressar-se. El pianista ha guanyat fins a nou premis, entre els quals hi destaca el del millor disc de Jazz 2011, lliurat per la revista Jaç. Terraza ha publicat més de 20 discos entre totes les formacions que ha participat, però 'Sol-IT' és el primer treball que enregistra com a solista.

El pianista ha explicat al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM) que ha trigat tant temps a publicar un disc en solitari perquè sempre li ha fet respecte.

Ignasi Terraza

Sempre fa respecte editar un disc sencer amb el piano sol. És un moment de maduresa.


Aquest és el segon concert del cicle, després de l'actuació de Rosa Mateu. El proper concert és el de Wax & Boogie Two, programat per al 7 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.