El tàndem Motis-Chamorro encisa el Teatre-Auditori en un concert únic


Temes relacionats

'Joan Chamorro presenta Andrea Motis' aquesta nit al Cafè Auditori (10/mar/11)


  • Comparteix:

Andrea Motis i Joan Chamorro en la seva actuació al Teatre-Auditori

Andrea Motis i Joan Chamorro en la seva actuació al Teatre-Auditori

La cantant i trompetista prodigi Andrea Motis i el seu gran mestre, Joan Chamorro, han regalat aquest dissabte al Teatre-Auditori un concert màgic i únic. Acompanyats per músics com el contrabaixista David Mengual, el pianista Ignasi Terraza i el Quartet Ressonància han interpretat temes com 'Feeling good', 'Bésame mucho', i fins i tot s'han atrevit amb l''Hallelujah' de Leonard Cohen. Els espectadors han sortit emocionats d'una vetllada que ha demostrat que el jazz, a casa nostra, està més viu que mai.



La combinació màgica que ofereixen el talent d'Andrea Motis i la gran experiència de Joan Chamorro ha arribat a enamorar el Teatre-Auditori. Cançons del Harlem més nocturn s'han entrellaçat amb melodies brasileres amb temes com 'Sofisticated lady', 'Love me or leave me' i 'Love is here to stay'. El conjunt de cordes Quartet Ressonància i músics experts del gènere com el contrabaixista David Mengual, el bateria Esteve Pi i el pianista Ignasi Terraza han estat el millor acompanyament possible per a la vetllada.

El contrabaixista, saxo tenor, baríton i clarinet Joan Chamorro ha explicat a Cugat.cat quin és el secret d'aquest duo.

Joan Chamorro

Ella aporta la màgia i l'energia i jo l'experiència. Hem fet un bon tàndem que continuarà i ella també s'obrirà noves oportunitats.


Una suau barreja de timidesa, talent i confiança que amaga Motis dalt l'escenari ha deixat impressionats els espectadors. La seva veu càlida i enèrgica ha mostrat als que encara no ho sabien per què amb només 17 anys és tot un referent de l'escena jazzística. Andrea Motis ha recordat que qui la va introduir al món de la música va ser el seu pare.

Andrea Motis

El meu pare volia que fes música en general i el Joan Chamorro va fer que m'endinsés al món del jazz.


El públic, que feia dies que ja havia exhaurit les entrades per al concert, ha sortit meravellat amb la proposta musical. Ara aquest duo magistral seguirà fent tot el possible per complir amb l'allau de propostes que tenen per endavant, entre elles, un concert amb l'Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Música al juny, i la creació d'una Big Band Motis-Chamorro amb arranjaments originals que presentaran al Festival Mas i Mas l'últim dia d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.