La dansa 'Romeu i Julieta' debuta a Catalunya de la mà del Teatre-Auditori


Temes relacionats

'Romeo y Julieta' de la Compañía Nacional de Danza tornarà al Teatre-Auditori (29/ago/12)

La nova etapa de la Compañía Nacional de Danza convenç el públic del Teatre-Auditori (19/feb/12)


  • Comparteix:

La música que acompanyarà l'espectacle serà de Sergei Prokofiev / Font: Cndanza.net

La música que acompanyarà l'espectacle serà de Sergei Prokofiev / Font: Cndanza.net

El Teatre-Auditori acull l'obra 'Romeu i Julieta', a càrrec de la Companyia Nacional de Dansa (CND), en una doble sessió aquest cap de setmana. L'espectacle, que s'estrena a Catalunya amb aquest muntatge, compta amb la direcció artística de José Carlos Martínez. L'actuació, amb un preu de 40 euros, començarà a les nou del vespre el dissabte i a les set de la tarda aquest diumenge. A més, l'espectacle de diumenge comptarà amb un servei de ludoteca.

Després de la presentació de tres noves coreografies al Teatre-Auditori el febrer de l'any passat, la Companyia Nacional de Dansa torna a Sant Cugat per estrenar a Catalunya 'Romeu i Julieta' del coreògraf Goyo Montero, actual director del Ballet de Nüremberg i Premi Nacional de Dansa del 2011. L'obra ja es va estrenar mundialment el febrer del 2009 a Nuremberg, Alemanya, i al Teatro Real de Madrid l'abril passat.

El ballarí tarragoní que posa vida a Romeu, Aleix Mañé, ha destacat que es tracta d'una obra molt dura físicament. Amb tot, Mañé ha manifestat que ha 'dissimulat' la part més dura amb la interpretació de Romeu.

Aleix Mañé

En ser Romeo i estar en un context li he donat més importància a la part interpretativa per donar suport a l'altra part més dura, la física.


El director artístic de la Companyia Nacional de Dansa (CND), José Carlos Martínez, ha qualificat l'obra d''estressant' ja que la mort persegueix els personatges i l'espectador ja sap que el final serà dramàtic.

José Carlos Martínez

Veiem que els personatges no tenen elecció, que la mort està allà i ens dirigim a ella. L'espectacle és estressant al principi perquè veiem que el final serà dramàtic.


Precisament, Martínez oferirà una classe magistral sobre l'obra. El taller, amb un preu de 25 euros, té les places limitades i es poden reservar al Teatre-Auditori. D'altra banda, a les sis de la tarda s'oferirà un assaig obert de l'obra. L'entrada és gratuïta, tot i que caldrà recollir la invitació al Teatre-Auditori a partir d'una hora abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.