Capvespres, aigua, amor i arquitectura, inspiracions dels alumnes de l'Ateneu


  • Comparteix:

Imatge d'una de les composicions de la mostra

Imatge d'una de les composicions de la mostra

Quatre alumnes i membres de la secció fotogràfica de l'Ateneu, Arnau Pérez, Glòria Redondo, Lluïsa Palacio i Raül Conesa, han presentat aquest dimarts les seves obres fotogràfiques on els capvespres, l'aigua, l'amor de joventut i l'arquitectura han estat els temes principals de cada artista. La mostra, formada per imatges i text, es podrà visitar durant aquest mes a la seu de l'entitat.

Els alumnes de fotografia de l'Ateneu han presentat les seves composicions d'imatges on cadascú ha seguit una temàtica. Arnau Pérez ha explicat que s'ha basat en els capvespres i la poesia, Glòria Redondo ha dit que li va inspirar l'amor de la seva filla de 15 anys i la cançó de Serrat. L'aigua i la seva força és el que ha plasmat Lluïsa Placio i Raül Conesa ha creat una composició basada en les línies.

Alumnes

El cel em va semblar un bon tema. / La cançó de Serrat em va inspirar. / La vida que dóna l'aigua és el meu tema. / Tinc facilitat per veure línies.


Els artistes han destacat que aquesta exposició suposa un reconeixement al treball que han fet durant els mesos de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.