La conversió d'una escola de música a una jazz band infantil, a les pantalles de Cinesa


  • Comparteix:

Cartell oficial del film / Font: Afilmaboutkidsandmusic.com

Cartell oficial del film / Font: Afilmaboutkidsandmusic.com

Els cinemes Cinesa estrenen aquest dissabte la pel·lícula 'A film about Kids an Music. Sant Andreu Jazz Band'. Es tracta d'un documental, dirigit per Ramon Tort, sobre la història d'una escola de música de barri que s'ha convertit en una gran orquestra infantil. La pel·lícula, que es podrà veure al cinema santcugatenc, estarà en cartellera fins el 28 de febrer.

La pel·lícula se centra en la figura cabdal de Joan Chamorro, qui el 2006 va engegar la Sant Andreu Jazz Band a partir d'una classe de combo a l'escola municipal de música de Sant Andreu, amb només set nens. El film mostra les emocions que transmet la música que surt dels instruments tocats pels petits músics.

La pel·lícula també dóna veu als músics nord-americans Jesse Davis, Terell Stafford i Wycliffe Gordon que expliquen l'admiració que tenen cap a Chamorro i la seva aportació al món del jazz.

Sant Andreu Jazz Band reuneix nens d'entre sis i 18 anys, al voltant d'un repertori de jazz clàssic amb molt de swing. 'A film about Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band' és la pel·lícula guanyadora de la desena edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical Beefeater In-Edit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.