Claret, Farrés-Llongueras i de No, la música que creua les fronteres de la ciutat


  • Comparteix:

Júlia Farrés-Llongueras i Patrícia de No han interpretat dues peces juntes dalt l'escenari

Júlia Farrés-Llongueras i Patrícia de No han interpretat dues peces juntes dalt l'escenari

Gran recital de música clàssica el que s'ha pogut viure aquest divendres al Teatre-Auditori. D'una banda, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), amb el violí solista santcugatenc Gerard Claret, ha fet sonar per primera vegada 'Les quatre estacions de Vivaldi' a l'equipament santcugatenc. I de l'altra, la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras i la flautista santcugatenca Patrícia de No han actuat conjuntament amb l'orquestra interpretant dues àries de Mozart i peces de Benda i Schubert. El públic ha quedat meravellat amb una proposta que ha demostrat que la ciutat té figures de primera línia dins la música clàssica.



L'Orquestra Nacional d'Andorra s'ha fet acompanyar d'artistes musicals ben vinculats a la ciutat per oferir un programa de música clàssica ben complet. El concert ha començat amb 'Les quatre estacions de Vivaldi' que ha interpretat l'ONCA i el seu solista Gerard Claret. En la segona part la soprano Júlia Farrés-Llongueras i la flautista Patrícia de No han sorprès els assistents amb quatre obres de compositors del segle XVIII. Han sonat dues àries de Mozart i el concert per a flauta i orquestra de cordes en mi menor de Franz Beda.

L'ONCA té com a filosofia ser una plataforma per a músics joves. El prestigiós músic Gerard Claret ha explicat per què l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra ha necessitat la presència de la soprano Júlia Farrés-Llongueras i la flautista Patrícia de No.

Gerard Claret

En aquesta ocasió volíem comptar amb joves solistes de Sant Cugat que tot i ser joves ja han demostrat la seva excel·lència.


El públic ha quedat meravellat amb la proposta i ha vibrat amb cada una de les actuacions de Claret, Farrés-Llongueras i de No. Claret ha explicat que, per a l'orquestra, la seva segona casa després de l'Auditori Nacional d'Andorra és el Teatre-Auditori de Sant Cugat, gràcies al conveni de col·laboració, tant artístic com pedagògic, que van signar fa 10 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.