El Teatre-Auditori es caragola de riure amb 'No et vesteixis per sopar'


Temes relacionats

La comèdia d'embolics de Roger Peña arriba avui al Teatre-Auditori (16/feb/13)

Els embolics sentimentals de 'No et vesteixis per sopar', al Teatre-Auditori ( 3/set/12)


  • Comparteix:

Jordí Díaz, Mònica Glaenzel i Mingo Ràfols són alguns dels actors que protagonitzen aquest muntatge

Jordí Díaz, Mònica Glaenzel i Mingo Ràfols són alguns dels actors que protagonitzen aquest muntatge

El públic del Teatre-Auditori ha pogut explotar de riure aquest dissabte en una doble funció de 'No et vesteixis per sopar', una comèdia d'embolics signada per Marc Comaletti i dirigida per Roger Peña. El muntatge, protagonitzat per Mingo Ràfols, Àngels Bassas, Jordi Díaz, Mònica Glaenzel, Marta Valverde i Òscar Kapoya posa en escena una història d'embolics de faldilles en què una suposada vetllada romàntica s'acaba convertint en una nit plena de malentesos.



Tot comença quan el Bernat, un home de mitjana edat i classe benestant, convida la seva amant a passar el cap de setmana amb ell. Per tenir una coartada davant la seva dona decideix convidar també al seu amic i una cuinera perquè no falti de res, però no tot sortirà com ell espera. 'No et vesteixis per sopar' és una comèdia que es construeix a partir dels enganys d'uns personatges amb els altres, amb el públic com a còmplice, que triomfa a Broadway i que fa 20 anys ja va aterrar a Barcelona.

La comèdia ha fet caragolar de riure els espectadors santcugatencs en un muntatge que requereix una concentració màxima per part dels actors durant tota la funció. L'actor Mingo Ràfols ha explicat quina és la doble moral que amaga aquesta obra.

Mingo Ràfols

Aquesta obra demostra que tothom sap el que és la temptació, però si hi caus ho has de fer molt bé.


La comèdia ha demostrat tenir els ingredients indicats per aconseguir el seu propòsit, fer riure la gent i aconseguir que sigui una mica més feliç en sortir del teatre.

Públic

Molt divertida, hem rigut molt./ Ens ha encantat, boníssima. / He somrigut, em quedo amb la gran feina dels actors.


Després d'estar quasi dos mesos al Teatre Condal de Barcelona, el muntatge seguirà ara la seva gira per diferents escenaris catalans fins al maig.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.