Sant Cugat Actiu i la Nit de l'Art conviuran per ampliar oferta i públic


Temes relacionats

La 12a Mostra Sant Cugat Actiu se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

Moment de la Nit de l'Art de l'any passat / Font: Localpres

Moment de la Nit de l'Art de l'any passat / Font: Localpres

La mostra de comerç i empresa Sant Cugat Actiu i la Nit de l'Art conviuran en un mateix cap de setmana amb la compatibilitat d'horaris de les iniciatives. Això ha decidit aquest dimarts la Taula d'Arts Plàstiques i Visuals del Consell de Cultura que ha acordat la coincidència en el calendari per complementar l'oferta de les propostes i fer arribar les convocatòries a més públic. En una entrevista a Cugat.cat, el regidor de Cultura no ha descartat ampliar aquesta aposta en els propers anys.

Ja ho havien intentat altres vegades i no se n'havien sortit, però enguany la Nit de l'Art, que tindrà lloc el primer de juny, se celebrarà el mateix cap de setmana que la fira Sant Cugat Actiu. El factor que ha assolit l'entesa entre galeristes i la Fundació Sant Cugat Actiu ha estat el compromís dels comerciants de finalitzar les seves activitats a les nou del vespre el dissabte en què té lloc la Nit de l'Art.

D'aquesta manera, els ciutadans que visitin la mostra Sant Cugat Actiu podran ampliar l'experiència la nit de dissabte amb una proposta cultural consolidada com la Nit de l'Art. El titular de Cultura, Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que la trobada ha superat el principal recel dels galeristes: la compatibilitat d'horaris.

Xavier Escura

Saber que es tanca la part comercial a les nou i se'n va a sopar sabent que després hi ha la Nit de l'Art... És el que ha decantat la balança.


El regidor de Cultura ha deixat clar que en cap cas es perdran les marques creades per la mostra comercial i la nit galerística, sinó que la seva convivència ampliarà públic i interès. Escura no ha descartat mantenir aquesta fórmula en els propers anys com una aposta 'estratègica' de promoció de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.