Jonotrucupas actuarà a la ciutat després de passar per Itàlia i França


Temes relacionats

La Bohemia reconverteix un pati interior en un 'chill-out' (10/jul/12)


  • Comparteix:

Jonotrucupas va néixer a Florència/ Font: Facebook.com

Jonotrucupas va néixer a Florència/ Font: Facebook.com

Sant Cugat serà una de les set parades que farà la formació encapçalada pel santcugatenc Miquel Martínez, Jonotrucupas, en el seu recorregut europeu que ha començat aquest divendres a Florència. El grup, amb components catalans i italians, recorrerà Itàlia, França i Catalunya en nou dies i oferirà set concerts en diferents bars i sales dels tres països. Jonotrucupas arribarà a la ciutat dissabte que ve per actuar al bar musical La Bohemia.

Florència, Lió, Sant Cugat i Girona són les ciutats que Jonotrucupas recorrerà en la seva gira europea. Aquest divendres i dissabte el grup ha encetat els concerts a Florència per viatjar a Lió on actuarà dimecres i dijous. Després serà el torn de Béziers, el divendres, i hores després la formació s'aturarà a Sant Cugat per pujar dissabte que ve a l'escenari de La Bohemia. La gira finalitzarà a Girona l'endemà.

El santcugatenc i component del grup, Miquel Martínez, ha explicat que la formació es va constituïr durant una beca Erasmus i que han aprofitat la distància que els separa per fer una gira pels països d'alguns components.

Miquel Martinez

No voliem estar tot l'any sense tocar i hem decidit aprofitar la distància per fer una gira.


Jonotrucupas està formada per tres components amb un estil folk-rock que va néixer a Florència el 2012. Percussió, flauta, saxo, guitarra i la veu són els components amb els quals el grup crea les seves cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.