Regada, New Orleans Pussycat i Aishah Davis, a la cloenda del cicle de JJMM


Temes relacionats

Les Joventuts Musicals enceten avui un nou cicle de concerts ( 9/feb/13)

Noves propostes de jazz i de cambra de les Joventuts Musicals ( 7/feb/13)


  • Comparteix:

Els membres de la formació New Orleans Pussycat / Font: Myspace.com

Els membres de la formació New Orleans Pussycat / Font: Myspace.com

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat (JJMM) tanquen aquest dissabte el cicle 'Concert de Cambra i Concert de Jazz' amb un triple espectacle que s'emmarca dins del cicle 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). El Casino de la Floresta acollirà, a les vuit del vespre, les actuacions d'Artur Regada, New Orleans PussyCats i Aishah Davis Quintet.

El santcugatenc Artur Regada, que ha guanyat el Premi Nacional de Música, presentarà 'Swing Stars Quartet'. Toni Solà, al saxo, el pianista Gerard Nieto i Martí Elias, a la bateria, acompanyaran el contrabaixista durant l'actuació.

A un quart de deu serà el torn de New Orleans Pussycat. El trio, format pel trompetista Pepe Robles, el pianista Mikhail Ulianovski i el cantant, Mikhail Violin, interpretaran temes del jazz més genuí.

L'última actuació serà a dos quarts d'onze quan Aishah Davis Quintent pujarà a l'escenari. Aishah Davis encapçala la formació que interpreta temes de música negra, com el blues i el soul. La banda està formada pel guitarrista Quim Quiñonero, Jordi Ortiz, a la bateria, el baixista Steve de Swardt, i el pianista Sergi Moya.

Els concerts tenen l'entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.