Un concert benèfic impulsa de nou la lluita contra el Parkinson


  • Comparteix:

L'actuació ha comptat amb un repertori de música clàssica

L'actuació ha comptat amb un repertori de música clàssica

La solidaritat santcugatenca ha donat un nou impuls a la lluita contra el Parkinson amb un concert benèfic aquest dissabte al Teatre la Unió. La flautista Patrícia de No, el pianista Eloi Jover i la cantant Júlia Farrés-Llongueras han pujat plegats dalt l'escenari en una actuació que ha recaptat fons per a l'Associació Catalana per al Parkinson i que aplegat prop de 200 persones. Els beneficis de l'esdeveniment es destinaran a les teràpies per als afectats d'aquesta malaltia, com també a grups de suport per a familiars.

Des de fa 10 anys, l'Associació Catalana per al Parkinson treballa per ajudar els malalts a superar els efectes d'aquesta patologia a través de teràpies amb professionals. L'entitat procura ajudar el major nombre d'afectats i per això ofereix teràpies en grup, individuals i a domicili que subvencionarà, en part, amb els beneficis del concert solidari d'aquest dissabte. Una de les membres de la junta de l'entitat, Montserrat Coll, ha destacat que gràcies als diners recaptats poden comptar amb especialistes que treballen amb els malalts perquè els efectes del Parkinson siguin més lleus.

Montserrat Coll

Ens ajuda a fer les teràpies per als malalts i pagar els professionals especialitzats en la malaltia.


Les peces d'òpera i de música clàssica han centrat el repertori de l'actuació, on s'han interpretat composicions de Schubert, Mozart i Chopin, entre d'altres. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit al concert i ha subratllat la importància de la presència de l'entitat a la ciutat.

Mercè Conesa

Tenen una presència importantíssima a la ciutat. El concert és molt oportú per seguir lluitant i ajudar a superar la malaltia.


La cita ha comptat amb la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i de la directora de l'Institut Català de Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.