Cinesa estrena 'Hansel y Gretel, cazadores de brujas' i 'Hermosas Criaturas'


  • Comparteix:

Cartell del film 'Hansel y Gretel, cazadores de brujas' / Font: Cartell Oficial

Cartell del film 'Hansel y Gretel, cazadores de brujas' / Font: Cartell Oficial

Les bruixes protagonitzen les estrenes d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. Les sales de la ciutat porten a les pantalles els films nord-americans 'Hansel y Gretel: Cazadores de brujas' i 'Hermosas Criaturas'. A més, als Yelmo es projectaran 'Un asunto real' i 'Abuelos al poder'.

El director Tommy Wirkola modernitza el conte 'Hansel i Gretel', dels germans Grimm. El film mostra com, 15 anys després, els dos protagonistes s'han convertit en caçadors de recompenses, experts en matar bruixes.

De la seva banda, 'Hermosas Criaturas' mostra el costat fosc d'un poble que viu atrapat en la rutina. L'adolescent Ethan Wate, que desitja escapar de la seva vida a la localitat de Gatlin, coneix a Lena Duchannes. Aquesta li farà descobrir el món ocult de bruixes que amaga el poble.

El film 'Un asunto real' és la història de la reina Carolina de Dinamarca, que està casada amb Christian VII, un home estrafolari que proposa mesures com nomenar al seu gos membre honorari del Consell d'Estat. Carolina es rendeix als encants del metge personal del rei, un intel·lectual progressista que es veurà dividit entre la seva lleialtat al rei, el seu amor a la reina i la seva oportunitat de convertir una Dinamarca encara medieval en un país il·lustrat.

'Abuelos al poder' mostra la rutina d'un avi que ha de fer-se càrrec dels seus tres néts mentre la seva filla treballa. El problema arriba quan ha de cuidar-los seguint mètodes del segle XXI amb els quals no està en absolut d'acord, i acabarà educant-los a l'antiga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.