'Desmuntant la caverna', de Jofre Llombart, ja és a les llibreries


  • Comparteix:

Jofre Llombart / Font: Facebook de Jofre Llombart

Jofre Llombart / Font: Facebook de Jofre Llombart

'Desmuntant la caverna', el primer llibre del santcugatenc Jofre Llombart, ja es pot trobar a les llibreries des d'aquest dilluns. En aquest treball el periodista santcugatenc presenta arguments sobre el 'discurs de la por' que polítics i mitjans de comunicació han iniciat en contra de la possibilitat que Catalunya esdevingui independent.

Llombart presenta en aquest volum arguments de personalitats i especialistes de diversos àmbits que topen amb algunes de les afirmacions que des dels sectors polítics i mediàtics anomenats 'la caverna' s'han llançat des de la manifestació de l'Onze de Setembre de 2012. Segons Jofre Llombart, la caverna és una actitud estreta de mires i no es pot personalitzar ni tampoc generalitzar.

Jofre Llombart

La caverna és una actitud, no són persones. Seria injust dir que tots els mitjans de Madrid són caverna.


'Desmuntant la caverna. Respostes a les mentides que ens volen fer creure' és una publicació d'Angle Editorial i té un preu de 14 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.