Sant Cugat acollirà els cursos de la 3a edició de la Primavera Musical


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la iniciativa

Moment de la presentació de la iniciativa

Tallers i cursos de música per a totes les edats i tots els nivells és el que portarà a Sant Cugat la tercera edició de la Primavera Musical que se celebrarà a la ciutat aquesta Setmana Santa. Es tracta d'un projecte engegat per l'associació Música Activa que reunirà al municipi professors de reconegut prestigi que impartiran lliçons i tallers a joves músics, a neòfits del ritme i també a professors d'aquesta matèria de primària i secundària. A més, la proposta inclou la celebració de dos concerts oberts a tota la ciutadania.

Música Activa és una associació que treballa pel foment de la música. Fa 12 anys, l'entitat va posar en marxa una escola a Canfranc, a Osca, on ofereix cursos de música des d'infants que comencen a descobrir el món musical fins a músics experimentats que busquen perfeccionar els seus coneixements. Amb els anys, el projecte ha crescut i a dia d'avui, fins i tot, munten tres festivals anuals. Amb la voluntat de portar aquesta experiència a altres indrets, fa tres anys que organitzen la Primavera Musical que enguany arriba a la ciutat.

A Sant Cugat s'oferirà formació en diferents instruments, en qüestions relatives a la composició i, a més, es tractaran matèries col·lectives. Una de les responsables de l'organització, Carme Martínez-Perriet, ha destacat que es tracta d'una proposta dirigida a tothom, experts o no en l'àmbit musical i, fins i tot, per a professionals de l'educació.

Carme Martínez-Pierret

És una proposta per a tothom. Per a alumnes de totes les edats i nivells, tots poden trobar professors adequats. Fins i tot, els professors de música poden trobar aspectes interessants.


Abans de Sant Cugat, aquesta Primavera Musical s'ha celebrat a Canfranc i a Santa Coloma de Gramanet. Els organitzadors han expressat la seva voluntat de trobar un emplaçament on ubicar de manera estable aquests cursos i confien que aquest pugui ser Sant Cugat.

El director de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels, Carles Miró, ha agraït aquesta intenció i ha posat l'accent en l'oportunitat que suposa per a professors i alumnes de l'escola, així com també per a la ciutat pel que fa a l'impacte econòmic i cultural que pot tenir la proposta.

Carles Miró

L'alt nivell dels professors del curs és interessant per als alumnes i per als professors per l'oportunitat d'intercanvi que suposa. A més, ajudarà a posicionar el centre en un àmbit més local.


Els interessats en participar de la Primavera Musical poden sol·licitar més informació o fer la inscripció trucant al 93.412.72.88 o bé a través del correu electrònic a l'adreça info@musicaactiva.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.