'James on the rocks' farà una crítica social avui al Casal de Mira-sol


Temes relacionats

L'agent 010 arriba al Mira-sol Teatre amb 'James on the rocks' (30/mai/13)


  • Comparteix:

Albert Requena i Josep Pla seran els protagonistes del muntatge/ Font: Pàgina de Facebook de l'obra

Albert Requena i Josep Pla seran els protagonistes del muntatge/ Font: Pàgina de Facebook de l'obra

L'obra de teatre 'James on the rocks' és la proposta d'aquest divendres de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). El muntatge tracta temes com la lluita de classes, la sostenibilitat i l'escalfament global des d'una perspectiva còmica. L'obra, que tindrà lloc al Casal de Mira-sol, començarà a les nou de la nit i l'entrada té un preu de vuit euros a taquilla i de cinc si es compren de manera anticipada.

'James on the rocks' és la història del multimilionari, Slotty Banks, un home que té a les seves mans la salvació de la humanitat. Banks ha comprat terrenys al Nepal i està construint immobles de luxe, tipus búnquer, als quals només podran accedir les persones més riques i poderoses del planeta. Les classes més humils de la societat moriran quan comenci el desastre apocalíptic que està a punt de patir la Terra.

Sota la direcció de Trotam Teatre, els actors Josep Pla i Albert Requena encarnaran els papers d'un ric i un pobre que tenen el mateix objectiu, sobreviure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.