T de Teatre sorprèn amb un nou muntatge que demostra tot el que s'endú la crisi


Temes relacionats

'Aventura', la proposta d'avui del Teatre-Auditori ( 8/mar/13)

La companyia T de Teatre reflexiona avui sobre l'obra 'Aventura!' ( 4/mar/13)


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

La companyia T de Teatre ha tornat a sorprendre el seu públic més fidel del Teatre-Auditori aquest divendres amb 'Aventura!'. Sota la direcció d'Alfredo Sanzol, el muntatge explica la història de sis socis que reben una oferta de compra per part d'una empresa xinesa, però que finalment acaben venent una de les seves sòcies. El públic ha rigut, i molt, però una gran part dels espectadors han arribat a sortir impactats amb un muntatge que amaga darrere de moltes escenes còmiques el que són capaces de fer les persones en situacions límits.



Per segona vegada les actrius de T de Teatre s'han posat a les mans del director Alfredo Sanzol, que ha creat 'Aventura!' per a elles i per als actors Jordi Rico i Albert Ribalta. El muntatge presenta uns socis d'un nivell de vida alt que decideixen vendre la seva empresa a una companyia xinesa fins que s'adonen que no han venut l'empresa sinó una de les seves sòcies. És en aquest punt on comença el procés de deshumanització dels socis que demostra tot el que som capaços de fer les persones en situacions extremes. La duresa del contingut del muntatge, que reflecteix el context de crisi actual, es vesteix de l'exageració i de l'humor propi de la companyia.

L'actriu Mamen Duch ha explicat a Cugat.cat que l'autor i director del muntatge, Alfredo Sanzol, opta per explicar la història del muntatge als espectadors que encara no han vist l'obra perquè vol que el públic 'no es fixi en el què passa sinó en com passa'.

Mamen Duch

En aquest muntatge no és tan important el que passa sinó com passa. La clau és veure com reaccionen els personatges a tot el que viuen.


Els riures dels espectadors han estat constants al llarg de tota l'obra, tot i que alguns d'ells han anat més enllà de l'humor i s'han arribat a sentir fins i tot 'reflectits' en alguns comportaments dels personatges.

Públic

Molt divertida però molt dura. / Ens ho hem passat molt bé./ M'ha agradat molt, m'ha fet pensar molt i m'hi he vist reflectit.


La companyia està combinant ara mateix la gira en català i castellà d'aquest muntatge i de l'anterior, 'Delicades', que també l'estan representant en les dues llengües per tot l'Estat espanyol i que va estrenar la temporada de l'any passat al Teatre-Auditori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.