Les corals La Lira i La Unió mantenen vives les Caramelles


  • Comparteix:

Anterior cantada de caramelles

Anterior cantada de caramelles

Les societats corals La Lira i La Unió mantenen la tradició i portaran el ritme i les lletres de les Caramelles als carrers de la ciutat diumenge 31 de març i dilluns de Pasqua. Les dues bandes faran els seus recorreguts habituals que les portaran a les places i llocs emblemàtics de Sant Cugat on interpretaran els seus repertoris.

La Lira recorrerà entre diumenge i dilluns de Pasqua la majoria dels carrers del centre de la ciutat i s'aturarà a les places i indrets especials del municipi per interpretar el seu repertori de caramelles, sardanes i valsos entre d'altres peces de música tradicional. Uns dies abans de la cantada s'instal·laran cartells als carrers de Sant Cugat que indicaran el lloc i l'hora que els cantaires interpretaran les peces. Diumenge la passejada serà al matí i dilluns al matí i a la tarda.

El president de la coral La Lira, Josep Garrell, ha explicat a Cugat.cat que les Caramelles són un cant a la primavera i a la Pasqua i ha destacat que molts dels espectadors s'afegeixen als cants ja que són melodies molt senzilles.

Josep Garrell

Les caramelles parlen del camp, de les flors, de les noies, de la Pasqua... Són melodies senzilles i moltes vegades el públic s'afegeix als cants.


La coordinadora de la Coral de la Unió Santcugatenca, Montse Tizón, anima els santcugatencs a assistir a les cantades però també els anima a involucrar-se en la coral.

Montse Tizón

Ens agradaria que la gent ens vingui a escoltar, però també que s'animessin a cantar amb nosaltres i a participar de la coral.


Diumenge, les dues formacions compartiran escenari a la sortida de missa on oferiran una cantada al mossèn i als parroquians.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.