Els actors de 'Bellesa' crearan complicitat amb el públic durant el muntatge


Temes relacionats

Il.lusió per la cultura i l'oci ( 4/mar/13)

Fila Zero trepitja amb força l'escenari de casa seva amb la comèdia 'El coronel ocell' (19/feb/11)


  • Comparteix:

Director, escenògraf i actors de 'Bellesa'

Director, escenògraf i actors de 'Bellesa'

El públic serà el principal protagonista de l'obra de teatre 'Bellesa' que porta la companyia Fila Zero al Teatre la Unió aquest divendres, a les deu de la nit. Un judici a Nova York serà el fil conductor del muntatge que implicarà els espectadors des de la platea com a membres del jurat del cas que centra l'obra, dirigida per Guillermo Ayesa. 'Bellesa' també es podrà veure aquest dissabte a les deu i diumenge a dos quarts de set, amb representacions la setmana vinent.

Fila Zero torna a l'escenari de La Unió amb un drama després del to còmic que ha mantingut en les seves últimes obres. El guió és obra de Guillermo Ayesa i està inspirada en una història real 'però que no va acabar en judici', segons el director.

Els actors faran part de la funció a platea per acostar-se a un públic que, en fer de jurat del cas, decidiran el veredicte de l'acusat a través d'una enquesta. Els resultats de la votació es donaran en una festa que tindrà lloc dies després de l'obra.

L'acció es desenvolupa a Nova York. Tal com ha confessat Ayesa, els protagonistes dels litigis americans es mouen per la sala, al contrari del que passa a Europa, donant més joc per a la representació teatral.

Guillermo Ayesa

El judici americà és perquè el moviment dels personatges per la sala ofereix més possibilitats de representació.


L'escenografia també tindrà molta importància durant l'obra perquè marcarà la divisió de l'acció entre el passat i el present. La responsable del teatre, Marta Serrés, ha assegurat que l'obra, que tanca trimestre, és una de les propostes més fortes de la programació.

El repartiment barreja actors veterans com Montse Maranges i novells com Fernando de Juan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.