Irish Corner portarà les melodies irlandeses avui a El Siglo


Temes relacionats

Rocio Faks ofereix avui un concert de música folk a El Siglo (10/mar/13)

L'acordionista Arrigo Tomassi presenta 'Tema i Variacions' a El Siglo (12/gen/13)


  • Comparteix:

Irish Corner porta la música irlandesa a Sant Cugat / Font: Elsiglo.cat

Irish Corner porta la música irlandesa a Sant Cugat / Font: Elsiglo.cat

La música tradicional irlandesa i l'exposició de Luis Álvarez seran les activitats que acollirà la sala El Siglo aquest diumenge. El concert de la formació Irish Corner aproparà als santcugatencs la música irlandesa amb influències de Galícia, Itàlia i el Canadà. D'altra banda, la mostra 'Sobre negro' presentarà artistes del món del teatre, del cinema, la dansa i el jazz. L'exposició es podrà visitar durant tot el dia i el concert serà a dos quarts d'una, a un quart de dues i al punt de les dues del migdia.

Irish Corner és un conjunt folk que interpreta melodies irlandeses combinades amb sons gallecs, italians i canadencs, llocs d'on procedeixen els seus components. Moya Sands, Albert Pàmies, Montse Rodríguez, Joseba Rivero i Manuel Méndez faran partícips al públic en el seu espectacle a través de cançons i balls.

L'altra activitat que acollirà El Siglo aquest diumenge serà l'exposició 'Sobre negro' de Luis Álvarez, una mostra que arriba després de 'Momentos de locura'. Álvarez ha plasmat en la seva nova obra artistes de l'entorn del cinema, el jazz i el teatre fora del seu ambient per retratar la seva personalitat. Álvarez ha seguit la tècnica del clarobscur combinada amb reproduccions fotogràfiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.