Dues adaptacions de contes i novel·les, protagonistes als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell oficial del film 'Jack el cazagigantes / Font: Cartell oficial

Cartell oficial del film 'Jack el cazagigantes / Font: Cartell oficial

L'adaptació per a adults del conte 'Jack i les mongetes màgiques' encapçala les estrenes d'aquest divendres als cinemes de la ciutat acompanyada de l'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'Ana Karenina' de León Tolstói. Els Yelmo també porten a la pantalla 'Spring breakers', 'The art of flight', 'El chico del periódico' i 'Días de pesca en Patagonia'.

El film 'Jack, el cazagigantes' porta als cinemes el conte popular però adaptat als adults. El protagonista i el seu equip hauran de lluitar contra els gegants després que hagin segrestat una princesa. Els gegants intentaran recuperar la terra que van perdre mentree els guerrers lluitaran per retornar la pau.

El guionista Tom Stoppar ha adaptat el mític text de Tolstói per presentar una nova versió de Ana Karenina, una dona de l'alta societat que deixa el seu marit i fills per un jove oficial. Després de quatre nominacions als Òscar, arriba ara als cinemes locals.

El film 'Spring Breakers' porta als cinemes les aventures d'unes joves detingudes per la polícia per tràfic de drogues. Un traficant d'armes els pagarà la fiança després de veure que poden ser un gran equip delictiu.

El documental 'The art of flight' és una altra de les estrenes de la setmana. Dirigit per Curt Morgan, mostra les històries dels esportistes d'snowboard.

La història d'un periodista d'investigació arriba amb 'El chico del periódico'. La trama està protagonitzada per un periodista que intenta investigar l'empresonament d'un home condemnat per matar un sherif i una jove enamorada del presumpte assasí.

La cinta 'Dias de pesca en Patagonia' és la història d'un alcohòlic que tria la pesca com a activitat per desentoxicar-se. El protagonista viajarà a Puerto Deseado per apuntar-se a la pesca del tauró i retrobar-se amb la seva filla que fa anys que no veu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.