L'actriu Mercè Arànega estrena 'Bona gent' al Teatre Goya Codorníu


  • Comparteix:

Imatge del cartell de l'obra / Font: Teatre Goya Codorniu

Imatge del cartell de l'obra / Font: Teatre Goya Codorniu

L'actriu florestana Mercè Arànega és la protagonista de 'Bona gent', que s'ha estrenat aquest dilluns al Teatre Goya Codorníu de Barcelona. Dirigida per Daniel Veronese, l'obra tracta sobre la dignitat i l'esperança en temps de crisi. La recaptació de l'estrena es destina al Banc d'Aliments.

'Bona gent', escrita per David Lindsay-Abaire, vol emocionar i fer riure l'espectador davant un tema tant proper com la crisi. De fet, Arànega encarna la Margie, una dona que, tot i les dificultats, lluita desesperadament per trobar una feina sense perdre mai el sentit de l'humor. Una situació gens fàcil, ja que la protagonista viu en un suburbi de Boston i és mare soltera d'una filla amb discapacitat.

Altres actors com Àlex Casanovas i Àngela Jové acompanyen la florestana en aquest muntatge que destinarà la recaptació de l'estrena al Banc d'Aliments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.