La XCCP amplia la seva oferta per al proper trimestre amb 60 nous cursos


Temes relacionats

La XCCP ofereix més propostes culturals per a tots els públics arreu de la ciutat ( 6/feb/13)

La XCCP continua creixent i incorpora el Casal de Joves TorreBlanca ( 4/feb/13)


  • Comparteix:

Detall de la programació de cursos i tallers de la XCCP

Detall de la programació de cursos i tallers de la XCCP

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) amplia la seva oferta de cursos amb 60 noves propostes d'oci formatiu. Els nous tallers, que comencen el proper trimestre, s'emmarquen en els àmbits de l'expressió artística, les llengües, el benestar personal i la informàtica, entre d'altres. En total, entre abril a juny hi haurà 207 cursos i tallers monogràfics que oferiran més de 2.000 places dirigides a totes les edats.

En l'àmbit d'expressió artística, les novetats inclouen cursos de 'country', dansa oriental, trompeta, oratòria i fotografia per a la gent gran. Aquestes propostes se sumen a les ja clàssiques de dansa del ventre i balls de saló. Amb relació a les llengües, el japonès, l'italià, el portuguès i el llenguatge dels signes en català són les principals novetats.

En l'àmbit de les manualitats destaquen les propostes de fer horts urbans, un taller de tapisseria, un tast de vins del Priorat i joiera amb pasta egípcia, entre d'altres. D'altra banda, la XCCP també incorpora classes de relaxació, un taller de memòria i un curs de gimnàstica abdominal hipopressiva.

La informàtica i les noves tecnologies també tenen un espai en la nova programació amb classes per aprendre a utilitzar Facebook i l'ofimàtica bàsica. A més, els joves i els infants també tenen el seu espai amb cursos de hip hop, futbol, anglès, arts escèniques i matemàtiques, entre d'altres.

La XCCP agrupa cinc equipaments municipals repartits per tot el territori: la Casa de Cultura, el Casal de Mira-sol, el Casino la Floresta, el Casal de les Planes i el Xalet Negre. El període d'inscripció ja està obert. Les sol·licituds s'han de fer al centre de la XCCP que ofereix el curs desitjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.