Muyayo Rif presenta el seu nou treball, 'Maldita Comedia'


  • Comparteix:

Portada de 'Maldita Comedia' / Font: Cartell oficial

Portada de 'Maldita Comedia' / Font: Cartell oficial

La formació musical Muyayo Rif, amb el santcugatenc Lucas Peire als teclats, estrena el seu nou treball, 'Maldita Comedia'. El disc ha estat publicat aquest mes per Kasba Music i ha estat enregistrat als estudis Wasabi de Cardedeu.

'Maldita Comedia' és el tercer treball de la formació, que veu la llum abans de l'estiu perquè el grup pugui aprofitar aquest període per a la seva gira. El teclista de Muyayo Rif, Lucas Peire, ha explicat en una entrevista al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM) que aquest era el disc que buscaven, més directe que els anteriors.

Lucas Peire

Ha estat una feina molt intensiva, però estem molt contents.


El nou treball de la formació compta amb les col·laboracions de Xavi 'El nota', el músic basc Fermin Muguruza, el percussionista barceloní Pablo Campos, el guitarrista santcugatenc Frank Montasell, Joan Garriga de La Troba Kung-Fú i Ruben Sierra de La Pegatina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.