Un llibre d'Albert Puig recull les 150 cançons catalanes més populars


Temes relacionats

Albert Puig porta Scott Matthews i Pere Jou al segon concert 'Delicatessen' (28/nov/12)

Albert Puig presenta el segon volum de 'Delicatessen' (15/des/11)


  • Comparteix:

Portada del llibre que recull les 150 cançons catalanes més populars

Portada del llibre que recull les 150 cançons catalanes més populars

El periodista musical resident a Sant Cugat i director del programa d'Icat.cat 'Delicatessen', Albert Puig, ha publicat el llibre 'El cançoner de tothom. Les 150 cançons catalanes de la nostra vida', un recull dels temes catalans més populars. La partitura, la lletra i l'origen de cadascunes de les cançons, acompanyades de les il·lustracions del guitarrista de Manel, Roger Padilla, conformen un llibre de més de 500 pàgines que repassa els temes catalans per excel·lència.

Cançons populars com 'Cargol treu banya', infantils com ara 'En Joan petit' o les més actuals com 'Al mar' de Manel, conformen una obra que es perfila com un dels títols més atractius de la Diada de Sant Jordi.

El llibre inclou la partitura, la lletra i l'explicació dels orígens i el sentit de cadascuna de les cançons, amb les il·lustracions de Roger Padilla, guitarrista de Manel i està dividit en diversos blocs temàtics amb les cançons ordenades alfabèticament, segons ha explicat l'autor del llibre, Albert Puig, al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM).

Albert Puig

Hi ha un bloc de cançons de Nadal, infantils, tradicionals, temes d'excursions, grits de guerra i cançons d'autor


Sopa de Cabra, Sau o Lax’n’Busto o temes de formacions actuals com Antònia Font, Manel i Els Amics de les Arts, també formen part d'un llibre amb cançons que el públic ha fet populars.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.