El Casal de Mira-sol acull la 14a Biennal de Teatre de l'ONCE


  • Comparteix:

Actors del grup La Luciérnaga / Font: Fundaciononce.es

Actors del grup La Luciérnaga / Font: Fundaciononce.es

El Casal de Mira-sol acollirà el 19 d'abril l'obra teatral 'Historias Mínimas' del grup madrileny La Luciérnaga. La representació, que està sota la direcció de Javier Tomeo, s'emmarca en la celebració del 75è aniversari de l'Organització Nacional dels Cecs d'Espanya (ONCE) i el 25è aniversari de la seva fundació. L'obra començarà a les nou del vespre, i les invitacions es poden recollir a partir del 8 d'abril a la Casa de Cultura.

L'ONCE organitza la 14a Biennal de Teatre per celebrar el seu aniversari que també comptarà amb representacions teatrals a Sabadell, Granollers, Terrassa, Mollet, Castellar, Barberà, Olesa de Montserrat, Rubí, Cerdanyola, Manresa i Barcelona. L'acte d'inauguració de la biennal tindrà lloc el dia 16 d'abril a les vuit del vespre al Teare Principal de Terrassa.

El grup de teatre La Luciérnaga va néixer al 1984, a la seu de la Delegació de l'ONCE a Madrid, com un taller teatral format en la seva majoria per persones amb ceguera o amb deficiència visual greu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.