Ficció, comèdia i dibuixos en 3D protagonitzen les estrenes als cinemes


  • Comparteix:

Cartell oficial del film 'Los Croods' / Font: Cartell oficial

Cartell oficial del film 'Los Croods' / Font: Cartell oficial

El film d'Andrew Niccol 'The host' arriba aquest divendres com a estrena principal de la setmana als cinemes locals acompanyada de la pel·lícula d'animació 'Los Croods'. A més, els Yelmo projectaran les comèdies 'Por la cara' i 'Incompatibles', la cinta 'La cocinera del presidente' i el film d'acció protagonitzat per Sylvester Stallone, 'Una bala en la cabeza'.

L'adaptació de la novel·la de l'escriptora de 'Crepúsculo', Stephenie Meyer, arriba a la gran pantalla aquest divendres. 'The host' mostra la invasió d'uns éssers que s'allotgen en el cos dels homes i controlen les seves ments. La protagonista haurà de lluitar contra la criatura que viu al seu cos pensant en l'home que estima.

Els nens i nenes tenen una cita al cinema amb el film 'Los Croods', una família que es veu obligada a emigrar després de la destrucció de la seva llar a causa d'un terratrèmol. Durant el seu viatge es troben amb un nòmada de ment oberta que els sorprendrà.

La pel·lícula 'Por la cara' és una comèdia que mostra com una errada bancària pot arruïnar la vida d'un home. Un crèdit donat per confusió a una dona fa que l'home es quedi sense diners mentre una dona gaudeix d'un fons il·limitat.

La cinta 'Incompatibles' és la història d'una França que es veu enmig d'un clima social violent que causa la mort de la dona d'un dels homes més influents. La investigació del crim unirà dos homes amb el París més perillós.

Hortense Laborie, una cuinera del Périgord, no acaba de creure's que el president de la República l'hagi nomenat el seu xef particular, aquest és l'argument del film 'La cocinera del presidente'. La cuinera haurà d'encarregar-se de convèncer aquells que no confien en ella.

'Una bala en la cabeza' mostra la història de Jimmy, un sicari que intentarà venjar la mort d'un dels seus companys. Per fer-ho necessitarà l'ajuda d'un detectiu de la policia no gaire acostumat als seus mètodes però aviat descobrirà que Jimmy és l'oportunitat per acabar amb una perillosa organització que ha corromput a la policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.