El nou disc dels Bremen, 'Les cançons que vindran', és una declaració d'intencions


Temes relacionats

Bremen llança el seu nou treball, 'Les cançons que vindran' (12/mar/13)

Bremen grava el seu àlbum debut ( 9/mar/12)

'Ja ho veus' de Bremen, sintonia del programa 'Mestres' de TV3 ( 4/feb/12)

Els Bremen, premi Èxit del concurs Sona 9 (15/nov/11)

Reviu l'actuació de Bremen a la 5a edició del 'Mou-te' gràcies a Cugat tv (23/ago/11)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació dels Bremen per Cugat tv

Moment de l'actuació dels Bremen per Cugat tv

Els Bremen han manifestat en una entrevista a Cugat.cat que el títol del seu recent primer disc, 'Les cançons que vindran', és una declaració d'intencions, ja que esperen 'que vinguin moltes més'. El quintet barceloní, amb presència santcugatenca amb el baixista Joan Villaroya, ha analitzat la seva curta trajectòria en una entrevista al programa de Cugat.cat 'Ritme santcugatenc', i ha explicat que no s'identifica amb cap formació del moment perquè cadascú té un estil personal i ells es diferencien pel toc country dels seus temes.

Els 12 temes del primer àlbum de Bremen, 'Les cançons que vindran', compten amb tocs de pop, rock, folk i country. Aquest últim element és allò que, segons el grup, els diferencia de la resta de formacions musicals actuals. A més, el quintet format per Toni Terrades, Gracià Pedro, Miguel Ballester, Guillem Rodríguez i Joan Villaroya, també ha ressaltat que és una bona època per al panorama artístic, però difícil pel moment econòmic i social.

El membre santcugatenc de Bremen, Joan Villaroya, ha posat èmfasi en aquest toc country que caracteritza la formació i que els ha donat aquest toc destacat respecte d'altres grups catalans.

Joan Villaroya

A mesura que hem anat formant el grup, no teníem la percepció que féssim una cosa molt country. Hi ha uns elements que han calat i que ens donen un toc particular.


L'agència Fina Estampa, la mateixa que treballa amb Manel, Antònia Font i Mishima, ha fet el salt a l'edició discogràfica amb la publicació del llarga durada dels Bremen. Així mateix, el disc ha estat produït amb l'ajuda del membre de Manel Arnau Vallvé.

Els Bremen van participar a la 5a edició del 'Mou-te' i al festival Sona9 el 2011, que els va impulsar a tirar endavant el projecte, tal com ha afirmat la mateixa banda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.