La comèdia 'Chachas sense fronteres' arriba a La Unió des de Mallorca


  • Comparteix:

Chachas sense fronteres arriba a La Unió el divendres 5 d'abril / Font: Facebook de l'obra

Chachas sense fronteres arriba a La Unió el divendres 5 d'abril / Font: Facebook de l'obra

La comèdia 'Chachas sense fronteres' arriba divendres de la setmana vinent al Teatre la Unió de la mà de les mallorquines María Luisa Oliva i Adriana Aguilar. Aquestes actrius es posen a la pell de la Joana i la Reme, dues dones de la neteja que van a treballar allà on les demanen. A partir d'aquestes experiències laborals enllacen anècdotes que conformen l'obra 'Chachas sense fronteres'. L'espectacle tindrà lloc a les deu de la nit amb entrades a sis euros per als socis i de vuit per al públic general.

Números de claqué, flamenc, ballet-clown, cançons gravades i en directe componen aquesta comèdia que viatja per indrets com París, Mongòlia, el Tibet, la Serra de Tramuntana i Groenlàndia. Les actrius mallorquines María Luisa Oliva Morro (Malu Morro) i Adriana Aguilar (XinXeta) s'enfunden el vestuari de dues dones de la neteja que acumulen un equipatge ple d'anècdotes.

Un espectacle pensat per fer riure els espectadors amb una gran varietat de temàtiques i que les dues actrius mallorquines apropen al Teatre la Unió, on interpretaran dues dones de fer feines internacionals que pateixen una confusió idiomàtica causada pels seus viatges arreu del món.

Les entrades ja es poden reservar a través del correu electrònic info@teatrelaunio.cat i de manera anticipada a les oficines del teatre. En taquilla es poden adquirir des de les nou del vespre, el mateix dia de l'espectacle. El preu és de sis euros per als socis i de vuit euros per al públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.