El fenomen fan s'apodera del Teatre-Auditori amb el concert de Bustamante


  • Comparteix:

David Bustamante s'ha mostat expressiu i carinyós amb el públic santcugatenc

David Bustamante s'ha mostat expressiu i carinyós amb el públic santcugatenc

David Bustamante ha arribat aquest dissabte al Teatre-Auditori, dins la gira 'Police Tour', per fer un repàs dels seus 10 anys de trajectòria. El cantant de San Vicente de la Barquera ha ofert un concert explosiu, enèrgic i ple de passió i ritme que ha satisfet el seu públic fan més entregat. Bustamante ha explicat als espectadors que 'el de Sant Cugat no ha estat un concert qualsevol perquè ha representat el seu últim directe amb 30 anys d'edat'. Les cançons més antigues de la seva trajectòria com 'Dos hombres y un destino' s'han entrellaçat amb les més recents com 'A contracorriente' i 'El aire que me das'.



David Bustamante és un cantant que sap com cuidar els seus fans i com donar-los a un concert tot allò que necessiten. Per això els mima, els hi fa bromes i es preocupa per ells durant tot el repertori. Només trepitjar l'escenari, ple de fum i acompanyat per un explosiu joc de llums perfectament sincronitzats amb el so, els crits s'han apoderat d'un teatre que s'ha rendit als seus peus. Els temes més tranquils i sentimentals com la balada 'Me salvas', 'Nunca es tarde' i 'Mío' han sonat al costat de les cançons més potens, enèrgiques i explosives com 'El aire que me das', 'Dos hombres y un destino', 'A contracorriente' i 'Cobarde'. Fins i tot, com ja és habitual en els seus concerts a Catalunya, Bustamante ha cantat una estrofa de la cançó de Serrat 'Paraules d'amor'.

El de Sant Cugat no ha estat un concert qualsevol per Bustamante perquè ha representat el seu últim directe abans de fer 31 anys. Per aquest motiu el seu club de fans li ha portat un ram de flors a l'escenari, un detall que ha emocionat l'artista, segons ha explicat David Bustamante després del concert en declaracions a Cugat.cat.

David Bustamante

Sempre la gent que em segueix em sorprèn, em cuiden molt. I la nit d'avui ha estat molt especial.


Els fans de l'artista, alguns d'ells vinguts de Madrid i diferents ciutats espanyoles, només tenien bones paraules en acabar el concert.

Públic

Un concert molt proper i càlid./ Cada vegada ens desperta més passions, venim des de Madrid només per veure'l./ M'encanta, sóc la seva fan de Rússia.


El cantant ha explicat també que si tot va bé, a principis de l'any que ve té previst treure un nou treball. Dalt l'escenari Bustamante ha estat acompanyat de Pablo Padilla a la guitarra, Carlos Sánchez a la bateria, Paco Bastante al baix, Jesús Lavila als teclats, i Araceli Lavado i Pau Sastre als cors. El cantant seguirà ara la seva gira per diferents ciutats de l'Estat espanyol. A Catalunya el segon dissabte d'abril se'l podrà veure al Teatre El jardí de Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.