La segona taula de 'Cultura i Territori' demana promocionar més elements culturals que el Monestir


  • Comparteix:

Les sessions es fan a la Casa de Cultura.

Les sessions es fan a la Casa de Cultura.

Sant Cugat ha de promocionar la seva vessant cultural més enllà del Monestir. En aquest punt han coincidit una part dels assistents a la segona taula de debat de l'eix Cultura i Territori del Pla de Cultura de Sant Cugat. La sessió, que analitza l'estat de salut de la cultura local, també ha plantejat una millor comunicació dels districtes amb el centre.

Una quarentena de ciutadans s'han aplegat a la Casa de Cultura per abordar quines són les fòrmules que es poden engegar per millorar la cultura local, en l'àmbit de territori. Algunes intervencions han pivotat sobre la mancança d'espais a Sant Cugat on encabir les abundants manifestacions dels artistes locals. En aquest sentit, algunes entitats han posat com a solució treballar colze a colze amb l'administració a l'hora de tirar endavant iniciatives.

El turisme cultural ha ocupat bona part del debat. Alguns ciutadans han assegurat que s'ha de potenciar encara més el Monestir, mentre que altres han proposat esmerçar més esforços en altres elements patrimonials:

Santcugatencs

A mi la joia del Monestir no m'aporta res


Aquesta tarda, a 2/4 de 9, continuen les sessions del Pla de Cultura de Sant Cugat. El tema de debat serà la relació entre cultura i societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.