La santcugatenca Imma Monsó participa al projecte solidari 'Educació i Cultura'


  • Comparteix:

Fragment de la portada del llibre solidari de l'escola 25 de Setembre de Rubí / Font: Aula25.wordpress.com

Fragment de la portada del llibre solidari de l'escola 25 de Setembre de Rubí / Font: Aula25.wordpress.com

L'escola 25 de Setembre de Rubí ha editat el llibre solidari 'Educació i Cultura', en el qual ha participat l'escriptora santcugatenca Imma Monsó. 'Educació i Cultura' és un recull de textos de prop d'una setantena de col·laboradors de diverses disciplines culturals, entre els quals hi ha músics i escriptors com Gerard Quintana, Rosa Regàs, Ariel Rot, Carmen Posadas, Josep Thió i Sílvia Marsó. La voluntat d'aquesta publicació, de la qual s'han editat un miler d'exemplars, és recaptar fons per a les ONG Fundación Gomaespuma, Rubí Solidari i Entre Veïns Rubí.

El llibre és un conjunt de textos, fotografies i dibuixos per a un públic de totes les edats. Cada participant ha aportat textos que prenen la forma d'articles, contes, cançons, records d'escola i anècdotes. L'objectiu de la publicació és recollir pensaments, vivències, històries i metàfores relacionades amb el món de l'educació i la cultura. La santcugatenca Imma Monsó també ha aportat el seu granet de sorra amb el text 'De per què em vaig fer mestra'.

Fins ara, l'escola 25 de Setembre de Rubí, coordinadora d'aquesta iniciativa, ha recaptat més de 4.000 euros que es destinaran a diverses organitzacions solidàries. La presentació del llibre 'Educació i Cultura', que comptarà amb alguns dels seus col·laboradors, tindrà lloc dijous de la setmana vinent a les set de la tarda a l'Auditori del Castell de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.