El periodista Joan Ramon Armadàs publica el seu segon llibre


Temes relacionats

Armadàs: 'Intento pels lectors no perdre mai de vista el bon rotllo' (27/mar/13)

El periodista Joan Ramon Armadàs presenta en societat la seva primera novel·la (20/abr/12)

El periodista Joan Ramon Armadàs s'estrena amb una novel·la d'espies ambientada a Sant Cugat (16/abr/12)


  • Comparteix:

El periodista Joan Ramon Armadàs

El periodista Joan Ramon Armadàs

El periodista i escriptor santcugatenc Joan Ramon Armadàs ha publicat la seva segona novel·la, 'La flor de la prunera'. Sorgida d'un viatge que va fer l'autor a la Xina el 2007, l'obra narra la història d'un barceloní a un poble de la Xina profunda. El llibre està autoeditat pel mateix Armadàs i ja es pot adquirir a les llibreries santcugatenques per 15 euros.

Un any després de publicar el thriller 'La cicatriu de la mare', la seva primera novel·la, Armadàs publica una obra molt més reflexiva i emotiva. 'La flor de la prunera' explica la història d'en Pau, un advocat de Barcelona que decideix emprendre un viatge a la Xina rural per conèixer el poble on va néixer la seva germana adoptiva Mei. Tal com explica el periodista, uns dels objectius del llibre és plasmar com viuen els xinesos a les zones que no surten als mitjans de comunicació.

Joan Ramon Armadàs

Al poble on passa la història, la vida és molt diferent a la de les grans ciutats de la Xina. Volia explicar com hi viuen les persones.


Durant el viatge, en Pau coneixerà el John, un americà que ja viu des de fa temps al país asiàtic, i la Min Lin, que es convertirà en la seva professora de xinès. A través d'aquests dos personatges en Pau viurà el país des de dos punts de vista molt diferents.

Tot i que el llibre no és autobiogràfic, Armadàs ha revelat que s'ha basat en algunes experiències viscudes durant els seus viatges al país asiàtic. La novel·la, autoeditada, ja es pot trobar a les llibreries Alexandria, Paideia, Pati de Llibres i Celler de Llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.