Pati de Llibres presenta la col·lecció de llibres 'El petit univers'


  • Comparteix:

'Celebrem el Nadal' és un dels llibres de la col·lecció / Font: Pati de Llibres

'Celebrem el Nadal' és un dels llibres de la col·lecció / Font: Pati de Llibres

La col·lecció de llibres il·lustrats 'El petit univers', adreçada a infants d'entre zero i tres anys, es presenta aquest dissabte a la llibreria Pati de Llibres. Contes i textos divulgatius es combinen en nou llibres en petit format que expliquen el món dels animals, les tradicions i els sentiments amb fotografies i il·lustracions. La presentació tindrà lloc a les dotze del migdia i comptarà amb les autores Núria Homs i Cinta Arasa i les il·lustradores Marta Costa i Anna Clariana.

'El petit univers', editada per Barcanova, obre les portes als més petits al món dels mamífers i les aus amb els llibres 'Sóc un ós', 'Sóc un pollet' i 'Sóc un hipopòtam'. La col·lecció també compta amb tres llibres sobre Sant Jordi, Pasqua i el tió i altres obres il·lustrades sobre sentiments com la sorpresa i la por. Els llibres són petits àlbums il·lustrats escrits i dibuixats per diversos artistes que busquen la proximitat i la curiositat dels petits lectors.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.