La 6a edició del concurs de Microrelats estrena categoria en anglès


  • Comparteix:

Cartell promocional del concurs de Cugat.cat

Cartell promocional del concurs de Cugat.cat

Cugat.cat aposta per la creació literària amb la 6a edició del concurs de microrelats i micropoemes de Sant Jordi. Com a novetat d'enguany, s'incorpora la categoria de relats en anglès. Els guanyadors aconseguiran lots de llibres, entrades per a espectacles de la Xarxa de Centres Culturals Polivents (XCCP), un curs a l'Ateneu o una invitació per anar a la Nit Literària d'Òmnium. Els joves que participin a la categoria de micropoemes podran aconseguir un telèfon mòbil intel·ligent, cortesia de Vodafone. Els participants podran enviar les seves creacions fins al 21 d'abril al correu santjordi@cugat.cat.

Per participar en la 6a edició del concurs de microrelats en català, cal tenir més de 18 anys i enviar el relat de 10 línies en Arial, cos 11, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte a l'adreça de correu santjordi@cugat.cat. En la categoria d'anglès, en la qual s'hi pot participar des dels 12 anys, cal afegir també l'edat del creador.

Amb relació amb les creacions de micropoemes, hi podran participar joves d'entre 12 i 18 anys, publicant directament el seu poema de màxim cinc línies al Facebook del Casal de Joves TorreBlanca.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, considera que aquest concurs aposta per fomentar la creació literària a la ciutat.

Miquel Herrada

Un dels objectius de Cugat.cat és ser plataforma de difusió del talent que hi ha a la ciutat. A més, enguany hem volgut obrir el certamen afegint una categoria en anglès.


El termini de lliurament per a totes les categories serà el 21 d'abril. El jurat, format per representants de l'Ajuntament, les biblioteques, el Casal de Joves, Sprint Idiomes i Cugat.cat, donarà el seu veredicte durant el matí de la diada de Sant Jordi, durant l'emissió especial del programa 'Sant Cugat a Fons' a la plaça d'Octavià.

La 6a edició del concurs de microrelats i micropoemes de Cugat.cat compta amb el suport d'Abacus, l'Ateneu Santcugatenc, Òmnium Sant Cugat, Vodafone i les llibreries de la ciutat Alexandria, el Celler de Llibres, Paideia i Pati de Llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.