La nissaga Raluy porta a la ciutat el seu nou espectacle, 'Allegro'


Temes relacionats

La relació entre Sant Cugat i Circ Raluy fa un pas més (19/mar/13)

El Circ Raluy arriba a l'equador de la seva estada a Sant Cugat ( 6/mar/12)

Entrevista a Carlos Raluy ( 6/mar/12)

Les 'Generacions' del Circ Raluy captiven els espectadors santcugatencs ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

El cant a l'alegria del nou espectacle del Circ Raluy ha aterrat a Sant Cugat amb un equilibri entre la tradició i la modernitat que aporten les noves generacions de la nissaga Raluy. 'Allegro' ha fet riure, emocionar i sorprendre els assistents d'aquesta primera funció que ha comptat amb 16 números i que vol fer oblidar els problemes del dia a dia. El Circ Raluy romandrà a la nostra localitat fins el 21 d'abril.

Números acrobàtics que semblen impossibles, actuacions musicals corejades pel públic, malabarismes i pallassos. Aquests són els ingredients d''Allegro', el nou espectacle que porta la família Raluy a Sant Cugat. El director artístic del muntatge, Carles Raluy, ha expressat que la voluntat dels artistes és mantenir la tradició tot incorporant noves actuacions amb les generacions més joves.

Carlos Raluy

No és fàcil, perquè les generacions joves de Raluy s'han de bellugar molt per crear nous números i noves formes d'actuació.


Raluy també s'ha mostrat satisfet del públic santcugatenc, ja que acostuma a tenir una molt bona resposta davant els espectacles que porta la companyia circense al municipi. És per això que el director artístic d''Allegro' es mostra confiat que l'estada a Sant Cugat serà profitosa perquè se senten 'com a casa' i perquè és un públic que els exigeix molt.

Carlos Raluy

Per nosaltres l'experiència de Sant Cugat ha estat molt positiva. Aquí ens trobem com a casa nostra i exigeix molt.


'Allegro' estarà a la nostra ciutat, al parc de Can Vernet, fins al 21 d'abril amb funcions tots els dies de la setmana tret de dilluns i dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.