El 40 aniversari de La Vall reuneix en un musical les experiències de les alumnes


  • Comparteix:

Moment del musical, al Teatre-Auditori

Moment del musical, al Teatre-Auditori

Alumnes i exalumnes de La Vall han traduït al llenguatge musical el repàs a 40 anys d'història de l'escola. Les cançons i coreografies del musical 'Cats' han servit per vertebrar les experiències compartides per diverses generacions d'alumnes al centre, això si, amb una adaptació molt personal del text. La nova versió del musical ha omplert aquest cap de setmana el Teatre-Auditori en una doble sessió, dissabte i diumenge, que ha fet recordar, riure i moure els assistents.



L'escola La Vall ha bufat 40 espelmes i toca mirar enrere. La col·laboració de centenars d'alumnes i exalumnes han ajudat a fer memòria donant forma a un particular musical. El muntatge no ha volgut passar per alt la menció, amb tocs d'humor, a les experiències dels mestres, alumnes i personal de servei.

Una gran implicació en el projecte ha permès, tal com afirma una de les alumnes de la primera generació de l'escola, Maria Dolors Casas, professionalitzar la preparació del muntatge.

Maria Dolors Casas

Era una ocasió per divertir-se, però, sent un projecte solidari, havíem d'omplir sala. Això era el que ens motivava.


Les cançons adaptades del mític musical 'Cats' s'han combinat amb petits esquetxos de moments a l'escola. Tots ells englobant experiències que, segons l'exalumna i responsable de l'adaptació del text, Montse Prats, han estat comunes a les diferents generacions que han passat pel centre.

Montse Prats

Les diferents generacions hem coincidit en les mateixes experiències. L'escola ha mantingut els mateixos valors de sempre, però modernitzant-se.


La recaptació íntegra de les dues actuacions anirà destinada a Càritas i a la Fundació Impuls. En el cas de Càritas, els projectes que es beneficiaran són una proposta a Sabadell per a mares amb infants de zero a tres anys, i una altra a Sant Cugat que ajuda a mares amb nens de la mateixa edat a treballar en un taller que ofereix una beca econòmica. Pel que fa a la Fundació Impuls, es tracta d'un projecte a Costa d'Ivori per oferir educació i ensenyament de qualitat. La Vall calcula que amb els diners recaptats es podran beneficiar més de 200 nens i nenes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.