La zona del Xalet Negre pren vida amb els jocs de la XCCP


  • Comparteix:

Grans i petits han jugat plegats a la plaça d'en Coll

Grans i petits han jugat plegats a la plaça d'en Coll

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ha dinamitzat la plaça d'en Coll i els seus voltants amb una tarda de dissabte d'activitats que ha fomentat la interacció entre grans i petits amb propostes lúdiques per a totes les edats. Les famílies s'han reunit al voltant dels jocs tradicionals de Quiràlia i d'un taller per fomentar la igualtat en les tasques domèstiques a càrrec de l'agrupació Marinva. Una activitat de pintura musical de la mà de DeTotsKolors, una actuació dels Geganters i l'espectacle d'ombres xineses 'L'Elefant Llunàtic' han potenciat la vessant cultural de l'esdeveniment, que ha obtingut molt bona resposta dels santcugatencs.

Tot i que la pluja ha deslluït algunes de les activitats exteriors, les propostes de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) han aplegat desenes de famílies que han jugat plegades a la plaça d'en Coll. L'agrupació Quiràlia ha donat l'oportunitat als assistents de convertir-se en acròbates i malabaristes amb una vintena de jocs de grans dimensions, que han compartit espai amb un taller lúdic per promoure la igualtat de gènere. En paral·lel, l'entitat DeTotsKolors ha convidat els més petits a pintar al ritme de la música clàssica. Segons la tècnica de Cultura de l'Ajuntament Anna Castells, aquestes activitats a l'aire lliure han donat vida a l'entorn del Xalet Negre.

Anna Castells

Estem sorpresos perquè el dia no prometia gens i en canvi la gent ha vingut i tothom està molt content. Només ens han fet arribar coses bones.


La proposta també ha rebut molt bona resposta dels santcugatencs, que valoren positivament les ofertes lúdiques per a infants en cap de setmana i consideren que cal potenciar-les.

Assistents

Tinc dues nenes i em sembla una idea fantàstica. / És una bona proposta, molt positiva. / És una activitat molt bona, caldria fer-ne més.


L'espectacle d'ombres xineses 'L'Elefant Llunàtic', a càrrec de Lydia Encinas, s'ha representat en dues sessions després d'exhaurir les entrades de la primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.