La Nit Literària d'Òmnium comptarà amb el pròleg del poeta Ramon Balasch


  • Comparteix:

El poeta Ramon Balasch, en unaimatge d'arxiu / Font: Nuvol.com

El poeta Ramon Balasch, en unaimatge d'arxiu / Font: Nuvol.com

Òmnium Cultural convida els escriptors locals a una nova edició de la Nit Literària que tindrà lloc el 10 de maig. L'ocasió comptarà amb un pròleg del poeta i editor Ramon Balasch i un sopar que reunirà socis de l'entitat i aficionats al món de la literatura. Les entrades ja es poden reservar a la seu de l'entitat i tenen un preu de 25 euros per als socis i 30 per als no associats.

La Nit Literària sumarà, enguany, vuit edicions i ho fa reunint novament els escriptors locals amb els socis de l'entitat i els santcugatencs que vulguin participar en una de les cites culturals que any rere any va arrelant. El restaurant La Masia serà l'escenari on Òmnium Cultural celebrarà aquesta trobada, que també homenatjarà els socis més antics. En aquesta ocasió el reconeixement serà per als que van entrar a l'entitat del 1982 al 1987.

Les entrades ja es poden reservar al local que l'entitat té al baixos del carrer dels Marges número 31 de dilluns a dijous de cinc a vuit de la tarda. Les peticions s'han de fer abans del 6 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.