Les relacions de parella pugen al Teatre-Auditori aquest divendres amb 'Acosta't'


  • Comparteix:

Àngels Gonyalons i Ramon Madaula.

Àngels Gonyalons i Ramon Madaula.

El muntatge Acosta't, de Patrick Marber, arriba aquesta nit al Teatre Auditori de la mà dels actors Àngels Gonyalons i el valldoreixenc Ramon Madaula. L'obra, dirigida per la britànica Tamzin Townsend, parla de les dificultats de les relacions de parella a partir de les viviències de dos homes i dues dones.

"Acosta't" és un muntatge produït pel teatre Villaroel de Barcelona i interpretat per Àngels Gonyalons, Ramon Madaula, Àlex Casanovas i Anna Ycobalzeta. De fet, van ser els propis actors els qui van deicidir tirar endavant l'obra, ja que segons explica el valldoreixen Ramon Madaula, és un text molt ben escrit i que mai no s'havia estrenat a l'Estat Espanyol.

Ramon Madaula

Vam ser els actors els que vam voler fer aquest text perquè teníem els drets i no enteníem com podia ser que no s'hagués estrenat mai a Espanya.


L'obra explica les dificultats de les relacions de parella a partir de les experiències de dos home si dues dones que confonen el desig i l'atracció amb l'amor. Per a Madaula, és un text molt ben escrit i que pot ser assequible per tots els públics.

Ramon Madaula

És una obra que parla del difcíil que és tenir una relació de parella. Està explicat d'una forma molt cinematogràfica però molt assequible a tots els públics.


Actualment, aquest mateix muntatge s'està rodant en cinema, en una pel·lícula que comptarà amb la participació de Julia Roberts, Natalie Portman i Jude Law, entre d'altres.

"Acosta't", que va estrenar-se el passat setembre el Teatre Villaroel, podrà veure's a les deu d'aquesta nit al Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.