Sant Cugat, parada de la Roda d'Esbarts per promocionar la dansa tradicional


  • Comparteix:

Els més petits de l'Escola de dansa Grup Mediterrània

Els més petits de l'Escola de dansa Grup Mediterrània

La Roda d'Esbarts Catalònia ha fet parada aquest dissabte a Sant Cugat amb l'objectiu d'incentivar l'aprenentatge dels balls tradicionals entre els més petits. L'Escola de dansa Grup Mediterrània ha tornat a ser enguany un dels amfitrions de la roda i ha compartit l'escenari del Centro Popular Andaluz (CPA) amb l'Esbart Joventut de Perpinyà, l'Esbart Lluís Millet de Barcelona, l'Esbart Cassà de la Selva i l'Esbart Dansaire de l'Hospitalet.

La Roda d'Esbarts Catalònia agrupa 22 esbarts infantils i juvenils d'arreu de Catalunya i organitza ballades de quatre o cinc esbarts a diferents punts del territori per donar als dansaires d'aquests grups la possibilitat de pujar dalt de l'escenari. La directora de l'Escola de dansa Grup Mediterrània, Irene Fernández, ha celebrat la iniciativa per la motivació que suposa per als alumnes de l'escola.

Irene Fernández

Està bé perquè els nens tinguin actuacions i no siguin només assajos. Visites tres ciutats diferents i aculls tres o quatre esbarts. Els nens veuen altres nens ballant i altres danses.


L'Escola de dansa Grup Mediterrània ha estat l'amfitriona de la ballada d'aquest dissabte, que ha omplert la sala d'actes del CPA, tot i que la ubicació s'ha canviat al darrer moment per manca d'escenari a la plaça de l'om. Quatre esbarts; vinguts de Perpinyà, Barcelona, l'Hospitalet i Cassà de la Selva; han acompanyat l'escola i han ballat tres o quatre danses cadascun.

L'entitat santcugatenca ballarà ara en trobades a tres poblacions diferents i en la ballada de cloenda del juny, on es troben tots els grups de la Roda d'Esbart.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.