La cafetera de Sant Cugat converteix la ciutat en el teló de fons d'un llibre


  • Comparteix:

El web vol ser un punt de trobada de les cafeteries de la ciutat / Font: Lacafeteradesantcugat.com

El web vol ser un punt de trobada de les cafeteries de la ciutat / Font: Lacafeteradesantcugat.com

Sant Cugat es convertirà en l'espai principal i els santcugatencs en els protagonistes d'un llibre que començarà a repartir-se per capítols a partir de la Diada de Sant Jordi en algunes cafeteries i pastisseries. La iniciativa ha sorgit de la creadora i administradora de la pàgina web Lacafeteradesantcugat.com, Eva Bielsa. La santcugatenca recull en el seu blog els llocs de la ciutat on es poden degustar delícies.

La Cafetera de Sant Cugat distribuirà 500 copies del primer capítol d'una història de misteri i intriga per diferents establiments a partir de la Diada de Sant Jordi. La ciutat serà l'escenari principal, un forner serà l'heroi i els santcugatencs els protagonistes d'un relat que es podrà descarregar a través del web Lacafeteradesantcugat.com.

El desenllaç de la història el triaran els lectors i serà el resultat de decidir al final de cada capítol que faria cadascú en el lloc del protagonista. Aquestes decisions conduïran al lector a un dels finals de l’aventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.