Amor amb vius i amb morts, a la cartellera d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Cartell oficial del film 'Un lugar donde refugiarse'

Cartell oficial del film 'Un lugar donde refugiarse'

'Un lugar donde refugiarse', dels creadors de 'El diario de Noah', i 'Memorias de un zombie adolescente', el més vist als Estats Units, protagonitzen les estrenes de la setmana a les cartelleres locals. A més, els Yelmo porten a la gran pantalla la pel·lícula 'Tierra prometida', protagonitzada per Matt Damon.

Una dona amb un passat obscur que intenta refugiar-se en un petit poble és l'argument de la cinta 'Un lugar donde refugiarse'. El film mostra una jove que coneixerà un home vidu que li ensenyarà a enfrontar-se als problemes i a superar-los. La cinta està basada en l'última novel·la de Nicholas Sparks.

'Memorias de un zombie adolescente' és la història d'una plaga que ha convertit la major part de la humanitat en morts vivents. Mentres els pocs humans que queden intenten sobreviure un jove s'enamorarà d'un zombie que li ha salvat la vida i que comença a recordar com era la vida quan estava viu.

Gus Van Sant dirigeix 'Tierra prometida' a partir del guió original de John Krasinski i Matt Damon. El film, basat en una historia de Dave Eggers, mostra l'arribada d'un executiu a un poble amb l'objectiu de comprar les seves terres per perforar-les. Els habitants de les terres li faran reflexionar sobre la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.