El Cor del Liceu encisa el públic fidel al gènere operístic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de concert al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Un instant de concert al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El concert 'L'òpera des del cor' de la mà del Cor del Gran Teatre del Liceu ha ofert aquest divendres al Teatre-Auditori un gran recorregut pels grans moments de l'òpera i la sarsuela. Peces de Verdi, Mozart i Puccini, entre d'altres, s'han entrellaçat amb cançons populars catalanes com 'La Marinada' i la 'Santa Espina'. El públic fidel al gènere ha agraït el repertori i ha sortit encantat amb la proposta.



Sota la direcció de José Luís Basso i acompanyat per la pianista Vanessa Garcia, el Cor del Gran Teatre del Liceu ha fet un repàs per diferents peces clau del món operístic i de la sarsuela. Fragments d'òperes com 'Nabucco' i 'Carmen', i de sarsueles com 'Cançó d'amor i de guerra' han format un repertori que ha captat tota l'atenció d'un públic gran des que han sonat les primeres notes musicals.

El director del Cor del Gran del Teatre del Liceu, José Luis Basso, ha explicat a Cugat.cat que aquest concert va néixer per mostrar l'ampli repertori de la formació.

José Luis Basso

Aquest concert va néixer per mostrar tota la feina que fem amb el cor de l'òpera dins del Liceu. Volíem mostrar el nostre repertori, que és molt variat.


El Gran Teatre del Liceu tampoc no s'ha escapat de les dificultats econòmiques del context actual. Per aquest motiu Basso ha reconegut que 'és quan hi ha problemes econòmics quan surten les millors idees' com la de demostrar que el Gran Teatre del Liceu és un equipament per a tothom.

José Luis Basso

Portar el Liceu fora del teatre és molt important. Volem demostrar que el Liceu és per tots no només per un grup reduït de persones.


La formació seguirà ara portant aquest repertori per diferents teatres catalans. Aquest cap de setmana el concert també s'ha pogut veure a Cornellà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.