Rigau i Conesa animen els joves a lluitar pel seu futur i el del país


  • Comparteix:

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha fet una crida a plantar cara a la crisi a través del talent i l'esforç dels joves per garantir el futur de Catalunya. Rigau ha fet aquestes declaracions en el marc de la 19a Trobada de Corals de secundària, que ha aplegat uns 500 nois i noies aquest dilluns a Sant Cugat en el concert inaugural.

Enguany, la trobada recorrerà cinc municipis i ha començat aquest cicle a Sant Cugat, on ha aplegat 500 alumnes de secundària de diversos centres educatius de la comarca, entre ells, el Leonardo da Vinci. La responsable d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha estat l'encarregada d'inaugurar aquesta cita, que l'any vinent celebrarà els seus 20 anys. Aprofitant la presència dels estudiants, la consellera ha posat de relleu la necessitat de reinventar-se per fer front a les dificultats i assolir els reptes personals i de país. En aquest sentit, ha animat els presents a lluitar i a esforçar-se ja que, ha dit, seran els responsables del futur de Catalunya.

Irene Rigau

Les energies les tenen les persones. Si Catalunya sap treballar i conrear l'energia de les persones, sobretot dels joves, el país anirà endavant.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha esmentat la necessitat de lluitar i ha plantejat l'actual crisi com una oportunitat. Davant d'aquesta situació, Conesa ha animat els estudiants a confiar en les seves possibilitats i en les seves capacitats.

Mercè Conesa

La gent jove hau de creure en vosaltres. Teniu capacitats, teniu possibilitats i esteu en l'edat de tirar endavant. Per tot això he de creure en vosaltres.


La cita ha comptat amb l'actuació de les diferents corals de 10 centres educatius que han estat acompanyades per l'Orquestra Acadèmica Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.